Ισόπαλο και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Πολωνία και Ιταλία για την 3η αγωνιστική του Nations League με την «Σκουάντρα Τζούρα» να παραμένει στην κορυφή του ομίλου με πέντε βαθμούς.

Η Πολωνία παρ’ ότι γηπεδούχος της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις για να σκοράρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που ήταν στην αιχμή του «δόρατος», ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με συνολικά τέσσερις τελικές εκ των οποίων δύο είναι στην εστία. Αντίθετα, οι Ιταλοί τελείωσαν την αναμέτρηση με 17 σουτ εκ από τα οποία στο στόχο ήταν μόνο τα τρία και έτσι το πολυπόθητο γκολ για το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν ήρθε.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή του πρώτου γκρουπ της League A του Nations League, αφήνοντας την Πολωνία στην τρίτη θέση.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα σε Βοσνία Ερζεγοβίνη και Ολλανδία έληξε επίσης με «λευκή» ισοπαλία.

ΠΟΛΩΝΙΑ (Μπρέτσεκ): Φαμπιάνσκι, Κετζιόρα, Γκλικ, Βαλούκιεβιτς, Μπερεζίνσκι, Κριχόβιακ, Μόντερ, Σιμάνσκι (59′ Γκροζίσκι), Κλιχ (70′ Μίλικ), Γιόσβιακ (82′ Καρμόβνικ), Λεβαντόβσκι (83′ Λίνετι)

ΙΤΑΛΙΑ (Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Έμερσον, Μπαρέλα (78′ Λοκατέλι), Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα (70′ Κεν), Μπελότι (83′ Καπούτο), Πελεγκρίνι (83′ Πελεγκρίνι)

Αναλυτικά η κατάταξη του ομίλου μετά από τρεις αγωνιστικές:

Ιταλία- 5 βαθμοί (Γκολ 2-1)

Ολλανδία- 4 βαθμοί (Γκολ 1-1)

Πολωνία-4 βαθμοί (Γκολ 2-2)

Βοσνία Ερζεγοβίνη-2 βαθμοί (Γκολ 2-3)