Μοιρασιά για Ρωσία και Τουρκία που έμειναν στο 1-1 στην «VTB Arena» της Μόσχας, με τους ρώσους να παραμένουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο παιχνίδι, πήρε το προβάδισμα νωρίς αλλά δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 με τους Τούρκους. Στο 28′ οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με απίθανο σουτ στην κίνηση από τον Μίραντσουκ, μετά από γύρισμα του Ζόμπνιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τουρκία ισορρόπησε το παιχνίδι. Έχασε με τον Τσαλχάνογλου (55΄) την πρώτη καλή της στιγμή στο παιχνίδι, ωστόσο επτά λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα με ωραία προβολή του Καραμάν.

ΡΩΣΙΑ: Σούνιν, Καραβάεφ, Σεμένοφ, Κουντριάσοφ, Ζιρκόφ, Ζόμπνιν, Οζντόεφ, Μίραντσκου (70′ Γκαζίνσκι), Ιόνοφ (70′ Μοστοβόι), Κουζιάεφ (59′ Τσερίσεφ), Τζιούμπα

ΤΟΥΡΚΙΑ: Γκιουνόκ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Καμπάκ, Μεράς, Τουφάν, Τεκντεμίρ (80′ Γοκουσλού), Καραμάν (80′ Ομούρ), Καράκα (45′ Ουντέρ), Τσαλχάνογλου, Γιλμάζ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ουγγαρία έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών η Ουγγαρία άνοιξε το σκορ με τον Κονίβες να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της σέρβικης άμυνας, κάνοντας το 0-1. Από εκεί και πέρα έλεγχε τον ρυθμό, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση.

ΣΕΡΒΙΑ: Ραΐκοβιτς, Σ. Μίτροβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Γκατσίνοβιτς (66′ Βλάχοβιτς), Γκουντέλι, Τάντιτς, Μιλιβόγεβιτς (45′ Λούκιτς), Μλαντένοβιτς, Γιόβιτς, Λιάιτς (45′ Ράντονιτς)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσκι, Μπότκα, Λανγκ, Ατίλα Σζάλαϊ, Μπέσε (56′ Όρμπαν), Γκάζμπαγκ (77′ Σάφερ), Νάγκι, Καλμάρ, Χανγκία (45′ Χόλεντερ), Κονίβες (63′ Άνταμ Σζάλαϊ), Νίκολιτς (76′ Νέγκο)