Μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κοροναϊού στις ομάδες της Ευρωλίγκας (παίκτες και τεχνικό σταφ), ο ιός «χτύπησε» και τους διαιτητές.
Συγκεκριμένα, οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς μετά από τεστ που έκαναν για τον Covid-19 βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nova.rs».
Ο πρώτος είναι ασυμπτωματικός, ενώ ο δεύτερος ανέβασε υψηλό πυρετό και βρίσκεται σε νοσοκομείο της Ρωσίας.
Τελευταίο ματς που σφύριξαν ήταν για λογαριασμό του Eurocup. Μαζί με τον Τόμισλαβ Χορντόφ, του οποίου το τεστ βγήκε αρνητικό, αποτελούσαν τους τρεις διαιτητές του παιχνιδιού της Λοκομοτίβ Κουμπάν με την Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.
- Μεντιλίμπαρ: «Ο κερδισμένος θα βελτιώσει την ψυχολογία του – Είναι σημαντικό, αλλά όχι αποφασιστικής σημασίας
- Για πρώτη φορά εδώ και 28 χρόνια: Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς θετικά τεστ ντόπινγκ
- Ερντογάν σε Πούτιν: Η Τουρκία δεν εγκρίνει τις επιθέσεις κατά του Ιράν, ούτε τα αντίποινα της Τεχεράνης






