Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιοάν Μπεναλουάν για τα επόμενα χρόνια προσθέτοντας έναν παίκτη με πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του. Ο Γαλλοτυχήσιος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τους «κίτρινους».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γαλλοτυνήσιου κεντρικού αμυντικού, Yohan Benalouane, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

O πολύπειρος Benalouane, με «βαρύ» βιογραφικό και μακρά θητεία στην Ευρώπη, έρχεται για να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας μας με την εμπειρία και τις ηγετικές του ικανότητες.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έχει πλούσια καριέρα στην Ευρώπη και παραστάσεις από τα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, όπως είναι της Αγγλίας, Ιταλίας και της Γαλλίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από την Saint Etienne. Μετά από 3 χρόνια πήρε μεταγραφή στην Cesena και το 2012 μεταπήδησε στην Parma. Το πέρασμά του από την Parma ήταν σύντομο, αφού το 2014 αποκτήθηκε από την Atalanta και ένα χρόνο αργότερα, το 2015, μεταπήδησε στην Premier League και στην Leicester City.

Στο Νησί έμεινε μέχρι το 2019, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα στο οποίο δόθηκε δανεικός στην Fiorentina.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Nottingham Forest, με την οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του.

Ο Yohan Benalouane είναι διεθνής με την Τυνησία.

Η μεταγραφή του Yohan Benalouane ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ στην Αθήνα παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Αγησίλαου Τουμαζάτου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Παρασκευή, αφού πρώτα διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις».