Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ομόνοιας. Στο ματς της Κύπρου, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 παρότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες. Ο λόγος ήταν ο τερματοφύλακας του κυπριακού συλλόγου, Φαμπιάνο.

Ο έμπειρος Πορτογάλος πορτιέρο έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να κρατήσει με τις αποκρούσεις του το μηδέν στην εστία του. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο συμπατριώτης και τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς «τρελάθηκε» από την εμφάνιση του 32χρονου άσου.

Μάλιστα, μετά το ματς, ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στα αποδυτήρια των Κυπριών και έδωσε συγχαρητήρια στον συμπατριώτη του ενώ είχε τετ α τετ μαζί του. Ακόμα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Θαναηλάκης ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media όπου δείχνει τους δύο άντρες να συνομιλούν, γράφοντας από κάτω «Όλα τα έπιασες σήμερα! Μήπως να πιάσεις και… Λιμάνι;».

Σίγουρα, ο έμπειρος κίπερ αρέσει στον τεχνικό του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι απίθανο να γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος είναι επειδή στην Κύπρο έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος και στο στρατόπεδο της Ομόνοιας δεν θα ήθελαν να χάσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ολα τα πιασες σημερα! Μηπως να πιασεις και… Λιμανι;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Θαναηλακης (@georgethanailakis) στις