Χαρούμενος που οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μήνυμα που ανέβασε στα social media.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο φιλοδοξούν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση και να κάνουν περήφανους τους οπαδούς τους. Συγκεκριμένα, ο Ιβηρας ανέβασε φωτογραφίες από το χθεσινό ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Είμαστε στο UEFA Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που θα οδηγήσω την ομάδα για ακόμα μία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Η φιλοδοξία μας είναι να φτάσουμε μακριά και να σας κάνουμε όλους υπερήφανους», ανέφερε στο μήνυμά του ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών.

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

We are in the Champions League! Very happy and proud to lead this team once more into the biggest club competition on the planet. Our ambition is to go far and to make all of you proud. 🔴⚪ Είμαστε στο UEFA Champions League! Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που θα οδηγήσω την ομάδα για ακόμα μία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη! Η φιλοδοξία μας είναι να φτάσουμε μακριά και να σας κάνουμε όλους υπερήφανους! #WeKeepOnDreaming #Olympiacos #UCL #ChampionsLeague

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on