Στα «πιτς» για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Χέουνγ Μιν Σον. Ο Νοτιοκορεάτης εξτρέμ αποχώρησε τραυματίας στη σημερινή αναμέτρηση των «σπιρουνιών» κόντρα στη Νιουκάστλ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ανακοινώνει πως θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.
«Ο Σον ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Δεν είμαι σίγουρος για πόσο καιρό θα μείνει εκτός αλλά νομίζω πως θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να επανέλθει στο 100%», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης και την δραματική ισοπαλία με τη Νιουκάστλ.
Ο Σον είχε ξεκινήσει «καυτός» τη φετινή σεζόν, καθώς είχε σκοράρει τέσσερα γκολ στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σαουθάμπτον.

- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με «γουρούνα» – Διασωληνωμένος ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο ATV
- Πάρα: Απείλησαν με σουγιά 15χρονο, τον χτύπησαν και του πήραν κινητό και χρήματα
- Συγκλονίζει η Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»







