Η UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της για τον αριθμό των αλλαγών που θα γίνονται σε Champions και Europa League για το υπόλοιπο της σεζόν.
Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα γίνονται πέντε αλλαγές στις συγκεκριμένες διοργανώσεις προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη προστασία των συλλόγων από τον κορωνοϊό.
Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε χαρακτηριστικά: «Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ενέκρινε τη χρήση πέντε αλλαγών σε διεθνείς αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν».
Σημειώνεται ότι αυτή η απόφαση ισχύει μόνο για τις συγκεκριμένες διοργανώσεις καθώς κάθε ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει από μόνη της για τον αριθμό των αλλαγών των ομάδων στο εκάστοτε πρωτάθλημα.

- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με «γουρούνα» – Διασωληνωμένος ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο ATV
- Πάρα: Απείλησαν με σουγιά 15χρονο, τον χτύπησαν και του πήραν κινητό και χρήματα
- Συγκλονίζει η Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»







