O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως αυτό που κρατάει είναι το αποτέλεσμα και το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν κρατάει την εικόνα ή το αποτέλεσμα: «Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό κρατάμε. Είναι δίκαιη η νίκη μας, σε γενικές γραμμές ήμασταν εμείς που δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και πήραμε μια σημαντική νίκη.

Το παιχνίδι μας δεν είχε ρυθμό, ήμασταν αργοί. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βρει ρυθμό ή είναι καινούργιοι. Μιλάμε για τον Χολέμπας, τον Εμβιλά, τον Ραφίνια, τον Σεμέδο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε αγωνιστικό πνεύμα, αλλά με τα παιχνίδια θα βρούμε ρυθμό. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες μας στην ομάδα».

Για τον ποιο ξεχώρισε, τον Φορτούνη ή τον Μασούρα: «Η ομάδα μας έχει ποιότητα. Ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή, ο Μασούρας είχε αποτελεσματικότητα. Έχουν αποδείξει την αξία τους, έκαναν αυτό που τους ζήτησε η ομάδα».

Για το αν το μυαλό του είναι στο ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί: «Η διαχείριση των ματς γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ρυθμό και πρέπει να διαχειριστούμε τα ματς. Και έτσι προχωράμε. Φαβορί δεν υπάρχουν. Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».