Συναγερμός σήμανε στα Λουτρά Υπάτης, κοντά στη Λαμία, καθώς μεγάλη ποσότητα υδάτων έχει συγκεντρωθεί στο προαύλιο του σχολείου, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η εκκένωση του νηπιαγωγείου.
Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται και δημοτικό σχολείο, ενώ οι Αρχές έχουν ενημερώσει τους γονείς ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν και η εκκένωση έγινε προληπτικά.
Στο σημείο έχει ήδη φτάσει δύναμη της πυροσβεστικής, προκειμένου να απομακρυνθούν τα νερά και να μπορέσουν να βγουν από το κτήριο τα νήπια.

- Πτώση αεροσκάφους στην Τουρκία: Ελληνίδα πολίτης επέβαινε στο μοιραίο Falcon, επιβεβαιώνουν οι τουρκικές Αρχές
- Λιβύη: Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ανατολική και τη Δυτική Λιβύη, για τον θάνατο του αντιστράτηγου Μοχάμεντ αλ Χαντάντ
- Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Δρόμοι «ποτάμια» και διακοπές ρεύματος – Live η πορεία των φαινομένων







