Η Στεάουα Βουκουρεστίου αντιμετωπίζει απόψε (17/09, στις 22:00) την Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Βοϊβοντίνα, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Ο λόγος είναι επειδή, η ομάδα του Βουκουρεστίου θα έχει στην διάθεσή της, μόλις 14 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τον σύλλογο ότι εννιά μέλη της είναι θετικά στον κορωνοϊό έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ που υποβλήθηκε η ομάδα.
Όπως είναι φυσικό, η Στεάουα οριακά έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ενώ σε περίπτωση που δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό για την αποστολή της, αυτομάτως θα αποκλειστεί. Η UEFA έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ομάδες που δεν θα μπορούν αν αγωνιστούν λόγω πολλών κρουσμάτων του COVID-19, θα αποκλείονται.

- Συγκλονίζει ο πατέρας 14χρονης που «έφυγε» από ιατρικό λάθος – «Πήγαμε με αγκαλιά γεμάτη και φύγαμε με φέρετρο»
- Haaretz: Το Ισραήλ και ο Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες
- Ιρανικά μέσα υποστηρίζουν πως τρία μέλη της εθνικής ομάδας γυναικών της χώρας απέσυραν το αίτημα για άσυλο στην Αυστραλία






