Η Τότεναμ έπαιξε με τη φωτιά ωστόσο πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν καλή στον αγωνιστικό χώρο παρά το γεγονός ότι είχε όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές της στην ενδεκάδα. Μάλιστα στο 71ο λεπτό, η Λοκομοτίβ άνοιξε το σκορ με γκολ του Μίντσεφ και πήρε το προβάδισμα.

Οι Λονδρέζοι όμως κατάφεραν να απαντήσουν μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Στο 80ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι που προκάλεσε την αποβολή των Καραγκερέν και Κόστα Λίμα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μένουν με 10 παίκτες. Ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Εντομπελέ που μπήκε ως αλλαγή γύρισε το ματς για την Τότεναμ η οποία τελικά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τη Σκεντίγια.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΠΛΟΒΝΤΙΒ (Ακράποβιτς): Λούκοφ, Πέτροβιτς, Μασοέρο, Κόστα Λίμα, Καραγκερέν, Βιτάνοφ (81′ Μιχαΐλιεβιτς), Ουμαρμπάεφ (68′ Μίντσεφ), Τσβετάνοφ, Σάλινας, Αραλίκα (68′ Ίλιτς), Ίλιεφ

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μουρίνιο): Λιορίς, Ντέιβις, Σάντσες (73′ Λούκας), Ντάιερ, Ντόχερτι, Χόιμπιεργκ, Σισοκό (61′ Εντομπελέ), Λο Σέλσο, Μπεργκβάιν (73′ Λαμέλα), Σον, Κέιν