Στο πειθαρχικό συμβούλιο της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) παραπέμπεται οδηγός λεωφορείου, που ακούγεται σε βίντεο να διαπληκτίζεται, βρίζοντας χυδαία, επιβάτιδα που δεν φορούσε μάσκα.

Ο οδηγός επιτέθηκε φραστικά και σε δεύτερη επιβάτιδα που κινήθηκε προς το μέρος του, προκειμένου να υπερασπιστεί την πρώτη που δεν φορούσε μάσκα. Το περιστατικό συνέβη  σε λεωφορείο της γραμμής Α8 στο Μαρούσι, το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ), ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου άλλη επιβάτιδα, κρατώντας δύο σακούλες και ενώ έψαχνε να βρει και να βάλει τη μάσκα της, δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον οδηγό του λεωφορείου. Ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να της είπε: «Φόρα τη μάσκα τώρα π….τσαβούρα, βρωμιάρα».

Τότε, η καταγγέλλουσα είπε στον οδηγό ότι δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει με τόσο άσχημο τρόπο τους επιβάτες για να δεχτεί και αυτή την ίδια προσβλητική συμπεριφορά.

Η διοίκηση της ΟΣΥ ανακοίνωσε ότι, «σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της εταιρείας, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες», τονίζοντας ότι «σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=38624887