Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ενημέρωση για τον κοροναϊό, μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων της Πέμπτης. Η έκρηξη της πανδημίας στη χώρα μας σήμανε συναγερμό τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στους επιστήμονες της χώρας, αφού μας έδειξε πόσο εύκολα μπορούν να ξεφύγουν τα πράγματα.

Έτσι, όπως κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00 ο επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνουν για την πορεία του φονικού ιού στη χώρα μας.

Σήμερα, στην ενημέρωση θα βρίσκεται και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία θα μιλήσει για το επερχόμενο άνοιγμα των σχολείων, την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Σημειώνεται ότι και σήμερα ο αριθμός νέων κρουσμάτων ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 287 νέα κρούσματα και τρεις θανάτους. Ανησυχία προκαλεί και η αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων,

Δείτε την ενημέρωση: