Σε κάζο εξελίσσεται η μεταγραφική προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Σαϊντί Γιάνκο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν στείλει τα εισιτήρια στον 24χρονο δεξιό μπακ της Πόρτο, είχαν συμφωνήσει τα πάντα με την ομάδα του και περίμεναν σήμερα το μεσημέρι να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Εντούτοις, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάνκο αποφάσισε να ρίξει προσωρινό «άκυρο» στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι σκέφτηκε ξανά το μέλλον του και ότι δεν είναι ακόμη σίγουρος εάν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, δεν είπε στους Θεσσαλονικείς πότε θα απαντήσει εάν δέχεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ή όχι.

Ως εκ τούτου, προκύπτει σοβαρό ζήτημα και αυτήν τη στιγμή η μεταγραφή βρίσκεται στον αέρα, ενώ πολλοί θεωρούν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Φυσικά, αυτό που φοβούνται και υποψιάζονται στον ΠΑΟΚ είναι ότι μπήκε σφήνα κάποια άλλη ομάδα για την απόκτηση του ελβετού μπακ.

Με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται έντονα τις τελευταίες ώρες η Γιανγκ Μπόις, η ομάδα που τον είχε στις τάξεις της πέρσι και με τη φανέλα της οποίας είχε 46 συμμετοχές, 1 γκολ και 6 ασίστ.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να μεταπείσουν τον Γιάνκο και να τον πείσουν να μπει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, καθώς αποτελεί τη βασική επιλογή του Άμπελ Φερέιρα.