Η νέα αγωνιστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών, με την ΑΕΚ να θέλει να εμφανιστεί πιο δυνατή από την προηγούμενη χρονιά. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη προχωρήσει σε έξι μεταγραφικές κινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη ενίσχυση της ομάδας.

Ο Μάσιμο Καρέρα δε θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός εξτρέμ, με την «Live» να τονίζει πως ο Ίλια Ίβις βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου για την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εξετάζει καθημερινά περιπτώσεις εξτρέμ για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Στη λίστα του Σέρβου κυριαρχούν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν είτε ως ελεύθεροι, είτε με την μορφή δανεισμού και μετέπειτα με οψιόν αγοράς.

Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να βρει έναν εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ του Καρέρα, ωστόσο τα χέρια του είναι… δεμένα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε αγορά, αν δε βρεθεί λύση με τον Ντανιέλε Βέρντε.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πώς δολοφόνησαν ΗΠΑ και Ισραήλ τον Χαμενεΐ