Τηλεδιασκέψεων συνέχεια στη Superleague την Παρασκευή.

Ο Συνεταιρισμός προσκάλεσε τις ΠΑΕ για επαναληπτική Γενική Συνέλευση και έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, τα οποία θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά.

Αρχικά, η ΓΣ συγκαλείται για τις 11:30, σε συνέχεια της διακοπής της Τετάρτης μετά την απουσία των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Λαμίας, Παναιτωλικού, Απόλλωνα, ΟΦΗ και Βόλου. Οι εφτά ομάδες είχαν καταστήσει σαφές εξαρχής πως θα εμποδίσουν την προκήρυξη, εφόσον δεν βρεθεί λύση με το τηλεοπτικό. Ωστόσο, οι πέντε «άστεγες» έχουν νέο κύκλο συζητήσεων με τη Nova και φαίνεται πως μέχρι τη ΓΣ θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Στις 12:30 θα συνεδριάσει το ΔΣ, με σκοπό να εγκρίνει το συνοπτικό πρόγραμμα της σεζόν και να ασχοληθεί με άλλες εκκρεμότητες. Κυρίως, να διευθετήσει ώρες και μέρες για την πρεμιέρα, στην οποία δεν θα συμπεριληφθεί το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, λόγω του τελικού του Κυπέλλου. Τέλος, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 4/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 .

3/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

4/ Σχέσεις με ΕΠΟ.

5/ Διάφορα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από