Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στον τελικό του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (23/8, 22:00) στην Πορτογαλία την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης μετά από τη σεζόν 2012-13.

Ο τερματοφύλακας των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ, μίλησε ενόψει του τελικού εκφράζοντας την άποψη πως η φετινή Μπάγερν είναι καλύτερη από την ομάδα του 2013 που είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League υπό τις οδηγίες του Γιουπ Χάινκες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η διαφορά με την ομάδα του 2013 είναι ότι έχουμε καλύτερους παίκτες σε όλα τα επίπεδα, ενώ τότε είχαμε λιγότερους καλούς παίκτες. Είναι ωραίο που έχουμε τόσους φανταστικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας».

Επίσης ο Γερμανός γκολκίπερ μίλησε για τη δουλειά του προπονητή του βαυαρικού συλλόγου, Χάνσι Φλικ, λέγοντας: «Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους προπονητές είναι η συγκέντρωσή του και η δουλειά που κάνει με το προπονητικό επιτελείο. Πάντα είμαστε καλά προετοιμασμένοι κι έχουμε ένα πλάνο για όλους τους αγώνες. Ακολουθεί πάντα μια φιλοσοφία: ορίζει το πλάνο παιχνιδιού και μετά εμείς το ακολουθούμε».