Η ΕΠΟ του Γραμμένου, του Δημητρίου, του Διακοφώτη και των… χαλίφηδων αφού κατάφερε να διασύρει τον θεσμό του κυπέλλου αρχικά με την Ριζούπολη και στην συνέχεια πηγαίνοντας τον για τις 30 Αυγούστου, τώρα αποφάσισε να γίνει ο τελικός με τα περσινά ρόστερ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Του Ολυμπιακού μάλιστα σημαντικά καθώς υπάρχουν οι αποχωρήσεις Τσιμίκα και Ομάρ. Βεβαίως αυτό βολεύει την «εξυγιαντική» ΕΠΟ που είναι ξεκάθαρος πλέον ο στόχος της και σε αυτή την θλιβερή υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης έβγαλε στην σέντρα τον Δημητρίου κατά την διάρκεια της Εκτελεστικής επιτροπής.

«Λειτούργησε σαν παράγκα ο κ. Δημητρίου, μόνος του. Γιατί ο κ. Γραμμένος σας ζήτησε το λόγο σαν πρόεδρο της επιτροπής. Δεν πήρατε απόφαση ως επιτροπή διοργανώσεων και είπατε τη γνώμη σας. Παράγκα κανονική υπάρχει και πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας! Έχετε μία ευκαιρία να διορθώσετε το λάθος σας. Τι τελικός είναι αυτός εν μέσω προετοιμασίας; Είναι τελικός ή αγώνας προετοιμασίας; Το ξαναφέρνω το θέμα γιατί είναι παράλογο, παράνομο και εξευτελιστικό για το θεσμό του κυπέλλου» τόνισε ο Αγραφιώτης για να ψελλίσει ο Δημητρίου πως συζήτησε με… κάποιους και πήρε αυτή την απόφαση. Αυθαίρετα ξανά.

Το εντυπωσιακό ήταν πως ο Διακοφώτης για να προσπαθήσει να καλύψει τα πράγματα επικαλέστηκε την ΦΙΦΑ, πως παροτρύνει τις ομάδες να αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ.

Ο Διακοφώτης θυμήθηκε την ΦΙΦΑ τώρα. Όταν η ΦΙΦΑ όμως έλεγε με επιστολές και με επίσημες τοποθετήσεις ότι ο τελικός πρέπει να γίνει έως τις 2 Αυγούστου εκεί την αγνόησαν!!! Σφύριζαν αδιάφορα…

Η «εξυγίανση» σε όλο της το μεγαλείο, για ένα τελικό κυπέλλου που έχουν ήδη διασύρει, έχουν ήδη αλλοιώσει με τις αποφάσεις τους!