Η Μπεσίκτας είναι η ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ωστόσο ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μιλώντας σε Μέσα της Τουρκίας ο Νουρ Τσεμπί ξεκαθάρισε πως η Μπεσίκτας χρειάζεται επτά με οκτώ παίκτες για να κλείσει το ρόστερ της ενόψει της σεζόν που θα ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν είναι κανονική η περίοδος που περνάμε λόγω του κορονοϊού. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου και μόλις τώρα, αρχίσαμε να κάνουμε συζητήσεις για παίκτες που έρχονται και φεύγουν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό οικονομικά και αθλητικά. Πρέπει να πάρουμε 7-8 παίκτες. Οι υπογραφές που περιμένουμε δεν έχουν ξεκαθαρίσει εκτός του Ενσακαλά» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο Μενσά είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην ατζέντα μας, αλλά δεν κοιτάμε μόνο αυτόν. Όσο για τον Μπαλοτέλι, ο προπονητής μας δεν το σκέφτεται ως μία εναλλακτική. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες που θέλει ο προπονητής μας. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέληση μας να σπαταλήσουμε χρήματα. Στόχος μας είναι να έχουμε παίκτες που ταιριάζουν στις ανάγκες μας και τους στόχους μας. Το πιο δύσκολο βήμα είναι ότι έχουμε παίκτες με συμβόλαια 3-4 χρόνων που δε μπορούμε να ξεφορτωθούμε».