Παρά την επιτυχία τους κόντρα στους «μπεργκαμάσκι», οι Παριζιάνοι ανησυχούν τώρα για την κατάσταση του Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στην περιοχή του μηρού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης αν και κατάφερε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο.
Ωστόσο, το δημοσίευμα του «RMC Sport» αναφέρει ότι ο 33χρονος δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να προλάβει τον ημιτελικό κόντρα στον νικητή του αποψινού ζευγαριού ανάμεσα σε Λειψία και Ατλέτικο Μαδρίτης (13/8, 22:00).
Για την ώρα, έχει ξεκινήσει θεραπεία και η παρουσία του στους επόμενους αγώνες της γαλλικής ομάδας θα κριθεί από τα αποτελέσματα που θα βγάλουν οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί εντός των ημερών. Σημειώνεται ότι η εναλλακτική επιλογή είναι αυτή του Αλφόνς Αρεολά.

- Κίνα και Παγκόσμια Τράπεζα διευρύνουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση των διεθνών προκλήσεων
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2 (παρ.): Πρόκριση με το… στανιό για την κάτοχο – Το γκολ του τουρνουά ο Καμπράλ
- Ελπιδοφόρα επιστημονικά δεδομένα: Η βιταμίνη C ως «ασπίδα» κατά της πολυοργανικής ανεπάρκειας







