Ο Κώστας Τσιμίκας ζει ιστορικές στιγμές, όπως και η ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας αμυντικός είναι και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ! Της πρωταθλήτριας Ευρώπης και Αγγλίας!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση 24χρονου δεξιού οπισθοφύλακα από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μια μεταγραφή που αναμένεται να ξεπεράσει τα 20.000.000 ευρώ και ασφαλώς πρόκειται για την σημαντικότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και  φυσικά θα φέρει και αυτή φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Ολυμπιακού!

Οι Άγγλοι είχαν ξετρελαθεί με τις ικανότητες του Τσιμίκα και ήθελαν πάση θυσία να τον κάνουν δικό τους. Ήταν τέτοια η… τρέλα των ανθρώπων της Λίβερπουλ για τον 24χρονο, που έστειλαν χθες (9/8) ιδιωτικό αεροσκάφος για να παραλάβει τον Έλληνα αμυντικό του Ολυμπιακού και να τον μεταφέρει στο Μέρσεϊσάιντ. Τα πάντα βεβαίως κύλησαν ομαλά, με τον Κώστα Τσιμίκα να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Ονειρικές στιγμές για το παιδί του Ολυμπιακού και κατ επέκταση για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με τον Κλοπ στην άκρη του πάγκου, ο 24χρονος μπακ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και στα βρετανικά γήπεδα.