Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Γουλβς στο Μολινό, στη ρεβάνς των «16» του Europa League, με στόχο την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.

Πριν το παιχνίδι με τους Λύκους, πέντε παίκτες των Πειραιωτών ήταν στο όριο των καρτών και θα έπρεπε να ήταν προσεκτικοί, αφού εάν δεχόντουσαν κάρτα θα έχασαν το ματς των «8», σε περίπτωση που περνούσε ο Ολυμπιακός στο Final 8 του Europa. Πρόκειται για τους Μπα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε και Ελ Αραμπί, οι οποίοι ήταν στο όριο.

Τo βράδυ της Τετάρτης όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, με την UEFA να ανακοινώνει ότι οι κίτρινες κάρτες αφαιρέθηκαν από όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε οι ομάδες να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται ενόψει των restart των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της UEFA, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τις ομάδες να μην κινδυνεύσουν να χάσουν κάποιον ποδοσφαιριστή σε μία από τις επόμενες φάσεις, αντιμετωπίζοντας έτσι το «βαρύ» πρόγραμμα που ακολουθεί.

Εκτός κανονισμού είναι οι ήδη τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές, που σημαίνει πως όσοι είναι εκτός λόγω καρτών, δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στις ρεβάνς.