Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη σπουδαία επιτυχία του πειραϊκού συλλόγου και ευχαρίστησε άπαντες για τη βοήθειά τους στην κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, ο Ιβηρας τεχνικός αναφέρθηκε στα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το ματς με την Γουλβς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, υπάρχουν ακόμα τρόπαια για να κερδηθούν αυτή τη σεζόν και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παλέψει για να πετύχει τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν μεγάλη χαρά να πανηγυρίσουμε στο γήπεδό μας, μαζί με όλη την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα που βοήθησε να κερδίσουμε το 45ο πρωτάθλημά μας. Υπάρχουν ακόμα τρόπαια να κερδηθούν αυτή τη σεζόν, οπότε ας παλέψουμε γι’ αυτά».

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

Ήταν μεγάλη χαρά να πανηγυρίσουμε στο γήπεδό μας, μαζί με όλη την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα που βοήθησε να κερδίσουμε το 45ο πρωτάθλημά μας. Υπάρχουν ακόμα τρόπαια να κερδηθούν αυτή τη σεζόν, οπότε ας παλέψουμε γι’ αυτά! 🇬🇷🏆 It was a joy to celebrate in our stadium with all the team. Thanks to everyone who has helped us win our 45th championship. There are still more trophies to lift this season, so let’s keep up the fight! #Throwback #Olympiacos #WeKeepOnDreaming #Champions

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on