Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του τελικού Κυπέλλου, με την Cosmote TV να παίρνει αυτήν τη φορά θέση, ζητώντας μέσω επιστολής της από την ΕΠΟ να μην αναβληθεί το παιχνίδι και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 26 Ιουλίου.

Η ακατανόητη επιμονή της Ομοσπονδίας για το ακατάλληλο γήπεδο της Ριζούπολης οδήγησε σε αναβολή και πιθανή μετάθεση του τελικού για τις 30 Αυγούστου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο πόνταρε πολλά στη γιορτή της διοργάνωσης και είχε ήδη κάνει την απαραίτητη προετοιμασία, που βλέπει να πηγαίνει στράφι.

Αναλυτικά η επιστολή της Cosmote TV προς την ΕΠΟ:

«Αξιότιμε κύριε Γαβριηλίδη,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα.

Επιπλέον, σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».