Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσει που είχε από τον αγώνα με την ΑΕΚ, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να παραμένει ωστόσο εκτός.
Μέσα θα είναι για πρώτη φορά και ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος είχε δώσει το παρών στις τελευταίες προπονήσεις των «ασπρόμαυρων».
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Γιαννούλη , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρα , Λημνιό , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλη , Κούτσια.

- Φωκάς Ευαγγελινός για Akyla: «Θα είμαι μαγικό αυτό που θα παρουσιάσουμε στη σκηνή της Eurovision»
- «Εγκαταλείψτε το Ιράκ»: Οδηγία της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να τεθεί ένας από τους φίλους του θύματος






