Ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρα από το Ηράκλειο, επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ, για την 9η αγωνιστική των play offs της Superleague.

Μια εμφάνιση, που ικανοποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως είναι οι Καραργύρης, Μαρτίνης και Σουρλής. Μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

«Πρόκειται για παιχνίδια με μεγάλη βαρύτητα. Στο ένα κρίνεται ένας τίτλος αλλά και το ματς του πρωταθλήματος είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δε θέλουμε να διευκολύνουμε κανέναν αντίπαλο. Θα υπερασπιστούμε τη φανέλα μας με κάθε τρόπο. Έτσι θα κάνουμε και στο ματς του πρωταθλήματος», ανέφερε.

Παράλληλα, υποκλίθηκε στον ΟΦΗ για το pasillo που έκαναν οι Κρητικοί πριν την έναρξη της αναμέτρησης. «Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Όπως έχω πει παλαιότερα είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για ομάδα που έχει ταυτότητα λόγω του προπονητή της. Είναι μία μεγάλη κίνηση που δε συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε»

Για τον Ελ Αραμπί και την αλλαγή στην αλλαγή: «Ο Ελ Αραμπί βγήκε για να προστατευθεί. Προέρχεται από μία μεγάλη σειρά αγώνων. Δεν ήταν θέμα τακτικής η αλλαγή του. Συμπεριφέρθηκε άψογα μέσα στο παιχνίδι».

Για τις πολλές αλλαγές στο ματς: «Όταν πήραμε το πρωτάθλημα είπα στους παίκτες μου ότι όλοι έχουν συνεισφέρει για αυτό τον τίτλο. Είπα να δώσω μία ευκαιρία σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να ανταποδώσω τη δουλειά που έχουν κάνει όλη τη σεζόν. Ήταν μία ευκαιρία να δώσουμε ένα παράδειγμα και στους πιο νέους παίκτες ότι αν δουλεύουν θα ανταμείβονται»