Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Παουλίνιο μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ και στάθηκε στην όμορφη συνεργασία του με τον Ολιβέιρα στο πρώτο γκολ, τονίζοντας πως ήταν κάτι που είχε δουλευτεί στην προπόνηση, αλλά και στις ευκαιρίες που έχασε ο ίδιος για να σκοράρει.

Όλα όσα είπε:

«Είναι πολύ καλή νίκη, τη θέλαμε, μπήκαμε καλά, παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε τον έλεγχο. Ήταν πολύ σημαντικός αγώνας για να μπορέσουμε να απομακρυνθούμε από τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη που είναι σημαντική. Το επόμενο πλέον είναι το πιο σημαντικό ματς».

Για την ασίστ στον Ολιβέιρα: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Το σύνολο έκανε μια καλή εμφάνιση, όχι μόνο εγώ. Είχαμε δουλέψει κάποιες κινήσεις, προσπαθήσαμε να τις εφαρμόσουμε. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο ματς, είναι σημαντικό που είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Πλέον είμαστε πιο κοντά στη δεύτερη θέση. Το ντέρμπι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό, έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμαστούμε για το καλύτερο».

Για τις φάσεις που είχε να σκοράρει: «Είμαι θυμωμένος, τουλάχιστον ένα γκολ έπρεπε να το έχω βάλει, αλλά είναι και ο τερματοφύλακας που κάνει την επέμβαση. Συνεχίζω τη δουλειά».

Για την ανοδική πορεία του: «Όλοι οι παίκτες είμαστε στην υπηρεσία της ΑΕΚ. Από την πλευρά μου ήλπιζα να πάρω χρόνο, στην καραντίνα δούλεψα. Μου δόθηκε η ευκαιρία και τα πάω αρκετά καλά. Όσοι είναι εδώ όμως είναι χρήσιμοι».

Τι του είπε ο Νέλσον στο γκολ και στην ασίστ που του έδωσε: «Πριν από το γκολ μου είπε να του δώσω την μπάλα στο χώρο, έκανε ένα ωραίο τελείωμα, είμαι χαρούμενος. Τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά».