Τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν ο συρμός του ΗΣΑΠ έπεσε πάνω στα τοιχία, περιγράφει στην κάμερα του MEGA μία από τους τραυματίες, στο ατύχημα που συνέβη στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς.

Η κ. Χαρά δεν θεωρεί μάλιστα ότι τραυματίστηκε ελαφρά, όπως ανακοινώθηκε, καθώς, όπως λέει, οι πόνοι που νιώθει είναι αφόρητοι. «Όταν έπεσα σκοτείνιασαν τα πάντα γύρω μου. Έχω σπάσιμο της κλείδας, δύο πλευρών και της ωμοπλάτης».

«Δεν ήταν το μυαλό μου στο αν πηγαίνει γρήγορα ή αργά το τρένο. Ήμουν στο πότε θα ανοίξει η πόρτα για να βγω» δηλώνει στην κάμερα του MEGA, εμφανώς ταλαιπωρημένη.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ειδικά συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά και η κυκλοφορία γίνεται μόνο στη μία από τις δύο γραμμές του ηλεκτρικού.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το τρένο έφτασε στον σταθμό της Κηφισιάς λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο μηχανοδηγός δεν κατάφερε να ανακόψει ταχύτητα και ο συρμός προσέκρουσε στην άκρη της αποβάθρας με τόση δύναμη που έπεσε στο τοιχίο και έσπασε το προστατευτικό τζάμι. Μέσα στο τρένο επικράτησε πανικός.

Δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κανενός η ζωή και οι περισσότεροι έχουν πάρει εξιτήριο.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA