Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, απλά δε… μπορεί και το αποδεικνύει συνεχώς! Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 6η αγωνιστική των playoffs. Οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν μόνο το τρίποντο, ωστόσο έμειναν στην ισοπαλία (2-2) και βλέπουν το… σεντόνι να απομακρύνεται.

Η αγωνιστική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία και εμφανίστηκε κάκιστη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Γιαννούλης έκανε την βαθιά μπαλιά στον Λημνιό, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Μπίσεσβαρ να στέλνει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών.

Η πρώτη αξιόλογη φάση για τον ΟΦΗ, ήρθε στο 14′. Ο Βαζ εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Κουτρουμπή να νικάει τους πάντες στον αέρα, παίρνοντας την κεφαλιά. Όμως, ο Πασχαλάκης του είπε «όχι», διώχνοντας εντυπωσιακά.

Οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοση τους στα επόμενα λεπτά, με τον Βαζ να έχει δοκάρι. Στο 17΄, ο Νέιρα έβγαλε έξυπνα τον Βαζ στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να σημαδεύει το δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό, όμως ήρθε το γκολ για τον ΟΦΗ, με τον Κοροβέση να βρίσκει τον Νέιρα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο, συρτό σουτ. Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης  Κουτρουμπής έκανε φάουλ στον Σφιντέρσκι, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη, βλέποντας στη συνέχεια και το VAR.

Στα επόμενα λεπτά δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τον ΟΦΗ όμως να μπαίνει στην ανάπαυλα, όντας μπροστά στο σκορ. Στο 43ο λεπτό, μετά από φοβερή συνεργασία των παικτών του Σίμου, η μπάλα κατέληξε στον Μπράουν, ο οποίος έκανε το γύρισμα στον Φιγκειρέδο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, με προβολή έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Λημνιός είχε δύο καλά σουτ, με τον Γουάλι να λέει διπλό «όχι».

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Αμπέλ Φερέιρα προχώρησε σε δύο αλλαγές. Ο Εσίτι πήρε τη θέση του Ελ Καντουρί, ενώ ο Μιχαηλίδης πέρασε στο χορτάρι, με τον Ροντρίγκο να αποχωρεί.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βαρέλα να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Στο 51ο λεπτό, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τρομερή μπαλιά, με τον Γιαννούλη να πιάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα άουτ από τα αριστερά.

Στο 59΄, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Κουτρουμπή να πηγαίνει στα αποδυτήρια. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε επικίνδυνο παιχνίδι στον Μαουρίσιο και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κουμπαράκη.

Στο 66ο λεπτό, ο Άκπομ πάτησε περιοχή και από δύσκολη γωνία, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 76΄, ο ΠΑΟΚ έφερε στα ίσα το ματς, με τη βοήθεια του Κουμπαράκη. Ο Έλληνας διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο φάουλ στους «ασπρόμαυρους», με τον Μιχαηλίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, με τρομερή εκτέλεση.

Στο 81ο λεπτό, επανήλθαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Εσίτι να βλέπει σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα, έπειτα από δολοφονικό τάκλιν στον Νέιρα. Στο 88, ο Άκπομ έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά αστόχησε. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πασχαλάκης έσωσε τον ΠΑΟΚ, νικώντας από κοντά τον Νέιρα.