Ματσάρα στην Σαρδηνία! Η Κάλιαρι φιλοξένησε την Τορίνο για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-2.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Ρολάντο Μαράν γλυκοκοιτάζει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς βρίσκεται στην 10η θέση με 38 βαθμούς, στο -4 από την Νάπολι και το Europa League. Από την άλλη, η Τορίνο αισθάνεται… άβολα, καθώς έχει μόλις 6 πόντους διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 12ο λεπτό ο Νάντες άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Λυκογιάννης βρήκε τον Σιμεόνε και αυτός έγραψε το 2-0.  Η Κάλιαρι πέτυχε το τρίτο γκολ της  με σουτ του Ναϊνγκολάν.

Η Τορίνο μείωσε στο 60′ με τον Μπρέμερ και πέντε λεπτά μετά έκανε το 3-2 με κοντινό πλασέ του Μπελότι. Όμως στο 68′ η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Πέδρο να κάνει το 4-2.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τσεπιτέλι, Καρμπόνι (87’Κατσιατόρε), Λυκογιάννης (66’Πελεγκρίνι), Ματιέλο (59’Ιονίτα), Βαλούκιεβιτς, Ναϊνγκολάν (59’Τσιγκαρίνι), Πέδρο, Ρογκ, Νάντες, Σιμεόνε

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι, Άινα (74’Σίνιο), Ενκουλού, Ίτσο, Μπρέμερ, Ρινκόν (74’Λούκιτς), Μπελότι, Εντέρα (59’Βέρντι), Μεϊτέ, Μπερενγκέρ (86’Μιλίκο).