Με Μασούρα και Φορτούνη στα δύο άκρα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:30), για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3, έχοντας τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας.

Οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Μασούρα και Φορτούνη στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβραβεύει τους Φορτούνη και Μασούρα για το εξαιρετικό παιχνίδι που έκαναν απέναντι στον ΠΑΟΚ και τους δίνει φανέλα βασικού απέναντι στην Ενωση.  Ο «Φορτού» μπήκε ως αλλαγή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και «γλύκανε» το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βοήθησε την ομάδα του να βελτιωθεί και να πάρει τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Γιώργος Μασούρας από την άλλη πέτυχε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση του Ολυμπιακού.

Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί