Κατάφερε να χάσει και αυτό το ματς! Η Άρσεναλ φιλοξενήθηκε από την Μπράιτον, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να ηττάται με 2-1 από τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν… ανάσα παραμονής.

Οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους μετά την επανέναρξη της Premier League και πλέον, βλέπουν το… τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, έμειναν στην 9η θέση με 40 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Μπράιτον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, καθώς ανέβηκε στην βαθμολογία και πήρε διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ βρίσκεται στην 15η θέση, έχοντας 32 πόντους.

Τα πάντα έγιναν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με την Άρσεναλ να προηγείται, με τον Πέπε στο 68′. Με τρομερό πλασέ, ο επιθετικός των Λονδρέζων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράιαν.

Η απάντηση της Μπράιτον ήταν άμεση, με τον Ντανκ να σκοράρει στο 75΄. Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, ήρθε ο Μοπέ  και η αμυντική αδράνεια των «κανονιέρηδων» για να γράψουν το 2-1 και την ολική ανατροπή στο 95′.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Σκελότο (71’Μοντόγια), Γουέμπστερ, Ντανκ, Μπαρν, Μπισουμά, Πρέπερ, Μούι (46’Mαρτς), Γκρος (71’Κόνολι), Μοπέ, Τροσάρ (87’Στίβενς)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο (40’Μαρτίνες), Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Κολάσινατς, Μουστάφι, Σακά (87’Τιέρνεϊ), Θεμπάγιος (87’Νέλσον), Γκουεντουζί, Πεπε (87’Γουίλκο), Λακαζέτ (78’Ενκέτια), Ομπαμεγιάνγκ