Με τρίποντο συνδύασε την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση η Γουλβς, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο πρώτο της παιχνίδι μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ να κερδίζει εκτός έδρας με 2-0 την Γουέστ Χαμ και να πιάνει στην 5η θέση την Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο με τη νίκη που πέτυχε στο Λονδίνο έφτασε τους 46 πόντους και σε συνδυασμό με το 1-1 της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τότεναμ, έπιασε τους Κόκκινους Διαβόλους στην 5η θέση. Μια θέση, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League, εάν βεβαίως ισχύει η τιμωρία που έχει επιβληθεί από την UEFA στη Σίτι.

Πρωταγωνιστής για την Γουλβς ήταν ο Αντάμα Τραορέ, ο οποίος μπήκε στο 64’ στο παιχνίδι και άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Στο 73’ ο θηριώδης Ισπανός έβγαλε την μπαλιά από δεξιά, η άμυνα της Γουέστ Χαμ πιάστηκε στον ύπνο και ο Χιμένες με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 84’ ο Τραορέ έσπασε την μπάλα δεξιά στον Ντόχερτι, αυτός έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Νέτο με τρομερό σουτ στην κίνηση «εκτέλεσε» τον Φαμπιάνσκι για το 2-0. Μια νίκη, που κρατάει ζωντανό το όνειρο της Γουλβς για το Champions League.

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την 17η Μπόρνμουθ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο, ενώ η Αστον Βίλα που είναι στην 19η θέση έχει 26 πόντους.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Ντιόπ, Νόουμπλ, Αντόνιο, Άντερσον (67’ Λανσίνι), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (81’ Γιαρμολένκο), Μπόουεν, Ενγκάκια (81’ Φρέντερικς)

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Γιόνι (90’ Βινιάγρε), Κόαντι, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Σάις, Νέβες, Ντεντόνκερ (64’ Τραορέ), Χιμένες (90+2′ Γκιμπς Γουάιτ), Ζότα (64’ Νέτο)