Στην παρέα του Τόνι Σφήνου στο πιο τρελό πάρτι της Παρασκευής στο MEGA βρέθηκε και ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης, απογειώνοντας το κέφι με τις μεγάλες επιτυχίες του που έχουν μείνει ανεξίτηλες στις καρδιές όλων μας μέσα στο χρόνο!
Η «Θωρακισμένη Mercedes» μπήκε στο studio του MEGA γεμάτη με αναμνήσεις, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν «Τσάι με λεμόνι» σε ντουέτο – έκπληξη, γεμάτο κέφι!
«Τόσο καλοκαίρια» μας έχουν φύγει από τα χέρια, αλλά το φετινό καλοκαίρι, αν και δύσκολο, είναι εδώ, και ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τελευταία Νέα
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA επιστράτευσε τεχνητή νοημοσύνη για την προστασία παικτών από διαδικτυακή κακοποίηση
- Ποιος είναι ο «Ιταλός επισκέπτης» στο Δέλτα του Πηνειού – Μπελάς των ψαράδων αλλά εκλεκτός μεζές
- Δήμος Θηβαίων: Κλειστός για 3 ώρες κάθε βράδυ κεντρικός δρόμος για να παίζουν παιδιά – Από το 2017 περιμένουν μια παιδική χαρά

