Πιστό στο ραντεβού του με τη ψυχαγωγία, το MEGA έφερε και αυτή την Παρασκευή στις οθόνες μας το κορυφαίο συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι Πυξ Λαξ, το συγκρότημα με τις αμέτρητες επιτυχίες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση γεμάτη μουσική ερμηνεύει αγαπημένες μελωδίες παρέα με ξεχωριστούς καλεσμένους.

«Το επόμενο βήμα είναι να βρεθούμε πάλι μαζί στα θέατρο και στα γήπεδα»

«Λένε ότι η μουσική ενώνει. Αυτό που έχουμε μάθει εμείς όλα αυτά τα χρόνια, πάνω από 30, που είμαστε στο χώρο, και το αισθανόμαστε σαν σίγουρο είναι ότι η μουσική είναι γιατρειά και η μουσική δίνει δύναμη όταν όλα μοιάζουν τόσο δύσκολα», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τον Μπάμπη Στόκα να συμπληρώνει ότι «η τηλεοπτική μας συναυλία έχει πολλούς φίλους, έχει τραγούδια πολλά και θα γίνει με πολλή αγάπη από όλους μας.

Θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε». «Ελπίζουμε αυτή η τηλεοπτική μας συναυλία να είναι η αφορμή από τον επόμενο μήνα να βρεθούμε πάλι στα θέατρα και στα γήπεδα, από κοντά, με απόσταση», πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας πριν περάσουν στο επόμενο αγαπημένο τραγούδι.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες από την 30χρονη διαδρομή τους, σε ερμηνείες που ξυπνάνε αναμνήσεις και συναισθήματα.

Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και οι Νίκος και Γιώργος Στρατάκης. Συντονιζόμαστε όλοι στο MEGA λοιπόν για μια βραδιά γεμάτη μουσική, αναμνήσεις και τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Δείτε τη συναυλία ζωντανά εδώ