Ο Γιούργκεν Κλοπ περιμένει την επανέναρξη της σεζόν και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, η οποία απέχει μια ανάσα από την επιστροφή της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η απονομή του πρωταθλήματος θα γίνει σε ένα άδειο γήπεδο, ωστόσο ο Γερμανός προπονητής έχει την υπομονή για να περιμένει. Να περιμένει μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο του κορωνοϊού και να γιορτάσουν όλοι μαζί στο Άνφιλντ και σε ολόκληρη την πόλη μαζί με τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ στο γερμανικό Sky Sports:

«Όταν δεν μπορείς να γιορτάσεις με τον τρόπο που πάντα ονειρευόσουν, δεν είναι ωραίο. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Νιώθω ακριβώς έτσι. Δεν είναι το ιδανικό να πανηγυρίζεις μόνος σου στο γήπεδο και μετά να οδηγείς πίσω στο σπίτι. Δεν ήταν έτσι όταν το σκεφτόμασταν.

Αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τώρα. Θα έρθει, όμως, η στιγμή που η ζωή θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Όταν κάποιος θα βρει το εμβόλιο, όταν κάποιος θα βρει μια λύση στο πρόβλημα, όταν ο ρυθμός μόλυνσης θα είναι μηδέν ή ακόμα μικρότερος, στο τέλος θα έρθει αυτή η μέρα.

Και τότε θα έχουμε το δικαίωμα να γιορτάσουμε όπως θέλουμε. Και 12η, 13η αγωνιστική να είναι στην επόμενη σεζόν, ποιος μπορεί να μας σταματήσει; Θα έχουμε το τρόπαιο, το πούλμαν θα οδηγεί γύρω από την πόλη και εμείς θα είμαστε στην οροφή του. Αν ο κόσμος πιστεύει ότι είμαστε εντελώς τρελοί, ειλικρινά δεν με νοιάζει».