Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην χώρα μας μετά από διακοπή σχεδόν 100 ημερών και η αρχή έγινε με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Βόλο, για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Τα πάντα έχουν αλλάξει και στο ποδόσφαιρο λόγω κοροναϊού κάτι που φάνηκε από τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη πριν την έναρξη του παιχνιδιού αλλά και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Όλα είναι τόσο διαφορετικά, με τις ομάδες να τηρούν το πρωτόκολλο και τις προστατευτικές μάσκες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στους πάγκους των ομάδων αλλά και στις εξέδρες, για τα λιγοστά βέβαια άτομα που έχουν δικαίωμα παρουσίας.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι όσοι μπήκαν στο γήπεδο θερμομετρήθηκαν, μια διαδικασία που θα τηρηθεί σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του κοροναϊού.

Το ποδόσφαιρο την εποχή του Covid 19 ξεκίνησε και οι εικόνες από τη Νέα Σμύρνη φανερώνουν τη νέα πραγματικότητα και στον «βασιλιά» των σπορ.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες: