Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην Ακαδημία του, αλλά και στις πάρα πολλές Σχολές που έχει σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας δουλεύουν καθημερινά πολλές ώρες, προκειμένου τα μικρά παιδιά να μάθουν σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου, έχοντας ως στόχο την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, το επίπεδο στην Ακαδημία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είναι τόσο υψηλό, που είναι εφάμιλλο των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο επικεφαλής προπόνησης τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο (Κ19), μαζί με τους Δημήτρη Καλογεράκο (Κ15, Κ16), Nίκο Κατσικώστα (Κ13, Κ17) και Κώστα Καρατασάκη (Κ10, Κ11, Κ12, Κ14), έλαβαν μέρος σε διαδικτυακή συνάντηση μαζί με τους ομολόγους τους από Τότεναμ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φέγενορντ, με θέμα τις προπονητικές μεθόδους για τερματοφύλακες στα τμήματα υποδομής.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες, παρουσίασε ασκησιολόγιο για συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού της θέσης του τερματοφύλακα ανά ηλικία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

Διεθνής αναγνώριση για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Θρύλου! Ο επικεφαλής προπόνησης τερματοφυλάκων,…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από