H Yβόννη Μπόσνιακ μετά τις πασαρέλες κατακτά και τις…κουζίνες!

View this post on Instagram

Are quarantine days over ? 🤔 #stilinmykitchen #goodmorning #yvoniniskitchenstories

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Οι συνταγές μας κράτησαν συντροφιά σε όλη την καραντίνα και τώρα το κανάλι της στο Youtube υπόσχεται μαγειρικά… θαύματα!

«Παιδιά, έχω νέα να σας πω 🙃 !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube 😃 Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories, εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν (μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε … Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις …. καλημέρα» ανέφερε στην ανάρτησή της η Υβόννη Μπόσνιακ!

View this post on Instagram

Παιδιά, έχω νέα να σας πω 🙃 !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube 😃 Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories , εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν ( μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε … Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις …. καλημέρα 🌸 #yvoniniskitchenstories #flammkuchen #cooking #recipe

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on