Σε νέο ρεσιτάλ αθλιότητας, κατέφυγε μιλώντας στη Βουλή,  ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, χαρακτηρίζοντάς τον φυτευτό από την κυβέρνηση και αφήνοντας υπονοούμενα για γιατρούς που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρείες.

«Θα σου πω εγώ ποιες είναι οι σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με τις φαρμακευτικές» είπε, προκαλώντας την αντίδραση  βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι φώναζαν «ντροπή».

«Γιατί ντροπή; Εμένα με εξέλεξαν. Τον κ. τσιοδρα τον φυτέψατε εσείς. Το κόμμα σας, η κυβέρνησή σας. Ντροπή δική σας», έσπευσε να απαντήσει ο κ. Βελόπουλος.

«Αλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν απο 20 ημέρες και άλλα τώρα. Τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες» είπε, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να τοποθετήσει επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων τον ελληνοαμερικάνο επιστήμονα Ιωάννη Ιωαννίδη.

Ρατσιστικό παραλήρημα

Αξίζει να αναφερθεί και το νέο ρατσιστικό παραλήρημα του κ Βελόπουλου, ο οποίος δε δίστασε να πει ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γιατί τα τρώνε οι πρόσφυγες…

Καταθέτοντας στα πρακτικά ένα ψηφιακό δίσκο που -όπως υποστήριξε – περιλαμβάνει καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων που υποστηρίζουν ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γύρω απο τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, είπε:  «Οι φιλοζωϊκές δεν γνωρίζουν το γιατί. Εγώ γνωρίζω ότι για ορισμένους απο αυτούς τα αδέσποτα είναι εδέσματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από