«Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου».
Ο Γ.Ξ μη έχοντας ακόμα συνέλθει από τη δολοφονία του γιου του μίλησε για τη μοιραία νύχτα και τα όσα εκτυλίχτηκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο γιος του δεν ήθελε φασαρίες και δεν υπήρχε προηγούμενο διαφωνιών ανάμεσα στις οικογένειες.
Ο Γ.Ξ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Καλομοίρη, αλλά όπως υποστηρίζει ο πατέρας του στα χέρια του δεν βρέθηκε πυρίτιδα.
Οι δύο άνδρες λογομάχησαν για θέση πάρκινγκ και όπως λέει ο ίδιος την είχαν στημένη στο παιδί του.
«Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο, στα χέρια του δεν βρέθηκε πυρίτιδα. Δεν πυροβόλησε. Ο άλλος σκότωσε πρώτα τον πατέρα του και μετά το γιο» δηλώνει ενώ τονίζει ότι το όπλο του γιου του θα παραδοθεί στην αστυνομία.
«Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου» ανέφερε το πατέρας του θύματος μιλώντας στο cretapost.
- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







