Η λαμπερή ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, που μετράει συνεργασίες με σταρ όπως ο Τζέρεμι Αϊρονς  μιλάει αποκλειστικά στο ΒΗΜΑgazino για τη νέα τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Κιμ Κατράλ και περιγράφει τη ζωή της στο ηλιόλουστο Λος Aντζελες.

Η Μελία Κράιλινγκ, με τη σχεδόν εξωπραγματική ομορφιά, τα τελευταία χρόνια χαράσσει τη δική της πορεία στον κόσμο του Χόλιγουντ. Κόρη της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου και του αμερικανού επιχειρηματία Ράνταλ Κράιλινγκ, το κορίτσι που ξεκίνησε με σπουδές χορού στη Βρετανία κατάφερε μεταξύ άλλων προτού καν σβήσει 30 κεράκια στην τούρτα της να έχει πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του βραβευμένου με Οσκαρ Τζέρεμι Αϊρονς στη σειρά «Βοργίες» του Showtime, να έχει μεταμορφωθεί στη φούξια εξωγήινη Bereet στο blockbluster της Μarvel «Φύλακες του Γαλαξία», αλλά και να αφήσει για λίγο τα χολιγουντιανά σετ για την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα».

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ερη Βαρδάκη μιλάει μαζί της για τη συνεργασία της με την Κιμ Κατράλ στη νέα σειρά του Fox «Filthy Rich», για τη ζωή στο Λος Aντζελες τις ημέρες της πανδημίας και για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι εξαιρετική ηθοποιός η Κιμ Κατράλ. Είχε πολύ καθαρή εικόνα για το πώς θέλει να είναι ο ρόλος της και ήταν τέλεια προετοιμασμένη» αναφέρει σχετικά. «Νομίζω πως και οι δυο μας έχουμε ενδιαφέροντες ρόλους και βρήκαμε διασκεδαστικούς τρόπους να δημιουργήσουμε την αδυσώπητη σύγκρουση αυτών των δύο χαρακτήρων. Είχαμε βέβαια αρκετή δουλειά προκειμένου να μεταμορφωθούμε στους ρόλους μας. Εκείνη έπρεπε να μάθει την προφορά του Νότου και τους “καταπληκτικούς” τρόπους των φανατικών χριστιανών εκεί. Εγώ είχα να μεταμορφωθώ σε πολύ λαϊκό κορίτσι από το Βέγκας με υπερβολικό μακιγιάζ και κραυγαλέες στυλιστικές επιλογές, η οποία επιπλέον είναι και αυτό που αποκαλούμε “διαόλου κάλτσα” στις επιχειρήσεις και δεν δέχεται να ηττηθεί. Είχαμε καλή συνεργασία οι δυο μας και ήταν πολύ διασκεδαστικό να παίζουμε ρόλους τόσο διαφορετικούς από τον πραγματικό χαρακτήρα μας».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»