Στο ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά υποκλίθηκε ο Ματέο Μπερετίνι.

Ο Ιταλός τενίστας, Νο. 8 στον κόσμο, τόνισε ότι συμπατριώτης μας ειναι ο πιο ταλαντούχος και επιθετικός παίκτης της νέας γενιάς και επισήμανε ότι ο συνδυασμός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντομινίκ Τιμ θα δημιουργούσε τον τέλειο τενίστα!

«Ο Τιμ ξεκίνησε την καριέρα του ως ένας σπουδαίος “χωματάς” αλλά έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση στη σκληρή και γενικότερα στις πιο γρήγορες επιφάνειες. Έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα για να μπει σφήνα στους Big3.

Ο πιο ταλαντούχος και επιθετικός όμως παίκτης είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το “κράμα” των δυο τους θα έβγαζε έναν απίστευτο παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Ιταλός.

Για τη δική του περσινή σεζόν, η οποία τον έφερε από το Top50 στο Top10, ανέφερε: «Πριν το Wimbledon, έπαιξα στη Στουτγκάρδη και στο Χάλε. Στο πρώτο τουρνουά, το οποίο και κέρδισα, υπερασπιστής του τίτλου ήταν ο Φέντερερ.

Όταν είδα τον Φέντερερ στο Χάλε, με προσέγγισε και μου είπε μερικά πολύ κολακευτικά λόγια για τα οποία “ανατριχιάζω” μέχρι σήμερα.

Μου έδωσε θερμά συγχαρητήρια και μου είπε πως, αν συνεχίσω έτσι, θα φτάσω ψηλά. Ήρθαμε πολύ κοντά και κατά τη διάρκεια του ATP Finals.

Είναι “τρελό” το ότι βρίσκομαι κοντά και συνομιλώ με αυτούς τους παίκτες. Τους έβλεπα στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρός και τώρα τους έχω απέναντί μου», τόνισε ο Μπερετίνι.