Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια παλεύει να βρει έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής χωρίς μεγάλη επιτυχία. Όσα χρήματα κι αν έχουν επενδυθεί δεν έπιασαν τόπο.

Όσοι τερματοφύλακες κι αν αποκτήθηκαν από Ελλάδα και φυσικά εξωτερικό κανένας δεν μπόρεσε να κάνει πολύ καλή σεζόν, πλην της περσινής χρονιάς του Αλέξανδρου Πασχαλάκη που οι Ασπρόμαυροι κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα.

Στην Τούμπα βάζουν και πάλι θέμα τερματοφύλακα καθώς εμφανίζονται να μην είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά των Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκη. Ο Δικέφαλος εκτός από τους δύο πορτιέρο έχει και τα δικαιώματα του Ρέι με τον Αργεντινό να αγωνίζεται δανεικός στην Μεξικάνικη Πατσούκα.

Οι Θεσσαλονικείς, έχουν ενημερώσει γνωστά μανατζερικά γραφεία πως για τη νέα χρονιά θα χρειαστούν τερματοφύλακα. Θέλουν ένα πορτιέρο που θα προσφέρει σταθερότητα στη νευραλγική θέση. Που θα εμπνέει σιγουριά και στην υπόλοιπη ομάδα.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές και αξιόλογες περιπτώσεις από το εξωτερικό, αλλά και από Έλληνες που έχουν κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν σκέψεις να προχωρήσει και σε μια δεύτερη μεταγραφή για τη θέση του τερματοφύλακα, με τον ερχομό ενός φέρελπι.

Αυτό θα εξαρτηθεί αν το καλοκαίρι αποχωρήσουν από την Τούμπα τόσο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όσο και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που έχει προτάσεις από ομάδες της Σερβίας σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βελιγράδι.