Μια 21χρονη γυναίκα πιστεύεται ότι είναι το πιο νέο άτομο χωρίς προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας που πέθανε λόγω του κοροναϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι είπαν οι κοντινοί της άνθρωποι…

Η Χλόη Μίντλετον, από το Χάι Γουάικομπ Μπάκινγκχαμσάιρ, πιστεύεται ότι πέθανε από τον COVID-19 στις 21 Μαρτίου. Η μητέρα της, έγραψε στο Facebook: «Για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που πιστεύουν ότι είναι απλά ένας ιός, παρακαλώ σκεφτείτε και πάλι». «Μιλώντας από μια προσωπική εμπειρία, ο ιός πήρε τη ζωή της 21 ετών κόρης μου».

Η θεία της είπε ότι η Χλόη δεν είχε «υποκείμενα προβλήματα υγείας». Έγραψε στα κοινωνικά μέσα: «Η όμορφη και ευγενική μου ανεψιά,Χλόη πέθανε από τον COVID-19. Τα αγαπημένα μου πρόσωπα περνούν από τον πιο αδιανόητο πόνο». «Παρακαλούμε, να τηρήσετε τους κανόνες της κυβέρνησης».

Η Χλόη πιστεύεται ότι είναι το πιο νέο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας, που πέθανε από τον κοροναϊό. Η αδερφή της Χλόη, Αμι, δημοσίευσε φωτογραφίες της αδερφής της.

Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη την Αγγλία που θεωρούνται «εξαιρετικά ευάλωτοι» έχουν δεχθεί επιστολές από το NHS που τους συμβουλεύει να παραμείνουν στο σπίτι για τουλάχιστον 12 εβδομάδες για να αποφευχθεί η πιθανότητα να κολλήσουν τον COVID-19.

Πηγή: news.sky.com

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από