Σε μια καθημερινή, αβάσταχτη καταμέτρηση νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και νεκρών από τη διάδοση του νέου κοροναϊού που τρομάζει πολίτες, κυβερνήσεις και επιστημονική κοινότητα, αναγκάζεται να υποβάλλεται η ανθρωπότητα με χώρες της Ευρώπης, τις ΗΠΑ και το Ιράν να αποτελούν τις βασικές εστίες εξάπλωσης του φονικού ιού.

Η πανδημία του κοροναϊού πλήττει 162 χώρες παγκοσμίως, με πρωτόγνωρα μέτρα απαγόρευσης να έχουν τεθεί σε ισχύ σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης.

Η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση επηρέασε και πολλούς street artists οι οποίοι δημιουργούν γκράφιτι εμπνεόμενοι από την πανδημία.

Ένας 16χρονος Έλληνας εμπνεύστηκε από την πανδημία του κοροναϊού και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι.

Ο νεαρός που υπογράφει με τα αρχικά S.F, ανέβηκε στην ταράτσα πολυκατοικίας στην Βουλιαγμένη και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι, στο οποίο απεικονίζεται ένα πρόσωπο με ιατρική μάσκα, το οποίο κοιτάζει με ένα έντονο βλέμμα.

Ο νεαρός δημιούργησε ένα έργο τέχνης στην ταράτσα στην περιοχή της Βουλιαγμένης, με την κατάσταση στον πλανήτη και την πανδημία του κοροναϊού, να τον εμπνέουν στο να δημιουργήσει το εξαιρετικό αυτό γκράφιτι.

Μάλιστα, στην ταράτσα έχει κάνει και ένα δεύτερο γκράφιτι με το πρόσωπο μίας γυναίκας, χωρίς αυτή τη φορά να φοράει μάσκα.

Δείτε τα γκράφιτι από όλο τον κόσμο: