Την αναβολή του πρωταθλήματος της Volley League αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΑΠ μέχρι τις 22 Μαρτίου λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία χειροσφαίρισης ανακοίνωσε κι αυτή την αναβολή όλων των εθνικών και ηλικιακών πρωταθλήματος που διεξάγονται υπό την αιγίδα της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Volley League:

«To ΔΣ της ΕΣΑΠ μετά από τη σημερινή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος της Volley League μέχρι και τις 22 Mαρτίου 2020, οπότε και θα συνεδριάσει ξανά για να επανεκτιμήσει την κατάσταση όπως αυτή καθημερινά διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας του COVID-19».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση για τα πρωταθλήματα χάντμπολ:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την αναβολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

H ΟΧΕ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα επανεξετάσει τα δεδομένα σε σχέση με την εξέλιξη του κορονοϊου στην πατρίδα μας και σε κάθε περίπτωση θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία όλων των συντελεστών του αθλήματος.

Αναφορικά με τα ηλικιακά πρωταθλήματα μετά από εισήγηση της ΕΑΠ/ΟΧΕ, αναβάλλονται για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από