Σε ρυθμούς Γουλβς κινούνται άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους των Πειραιωτών να αναμένουν την απόφαση της UEFA για το εάν ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης (12/3) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η Κυβέρνηση το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες όλα τα παιχνίδια σε όλα τα αθλήματα θα διεξάγονται χωρίς κόσμο, προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Για να συμβεί το ίδιο όμως στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα αποφασίσει τι θα συμβεί με το παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης, με τις δύο ομάδες να περιμένουν την οριστική απόφαση της UEFA.

Μέχρι στιγμής στο μεγάλο λιμάνι δεν έχουν κάποια ενημέρωση, παρότι τις τελευταίες ώρες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς την παρουσία θεατών.

Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η UEFA θα κάνει αποδεκτή την επιταγή της ελληνικής Κυβέρνησης και θα αποφασίσει ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση από την UEFA, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει ότι λόγω του κορωνοϊού θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια Βαλένθια-Αταλάντα, Χετάφε-Ιντερ, Παρί-Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα-Νάπολι, ενώ η Κοπεγχάγη έχει ανακοινώσει ότι το ματς με την Μπασακσεχίρ θα γίνει χωρίς κόσμο.