Την παραδειγματική τιμωρία του Δημήτρη Γιαννούλη για το βίαιο μαρκάρισμα του πάνω στον Ραντζέλοβιτς στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ζητά ο Ολυμπιακός.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με κοινοποίηση και στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου αναφέροντας πως το μαρκάρισμα του Έλληνα αμυντικού του ΠΑΟΚ πάνω στον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού στο 89ο λεπτό ήταν βίαιο και σκόπιμο έχοντας διπλή στόχευση.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Γιαννούλης δεν επιχειρεί να παίξει πάνω στην μπάλα αλλά με βίαιο και αντιαθλητικό τρόπο χτυπά τα πόδια του Ραντζέλοβιτς με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε κάλλιστα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ουσιαστικά αυτή η φάση ήταν μια «επανάληψη» της φάσης του Πασαλίδη με τον Γκιγιέρμε στην Τρίπολη όταν τότε ο αμυντικός του Αστέρα είχε αποβληθεί μετά από χρήση του VAR και ενώ αρχικά είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική τελικά μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού επενέβη ο αθλητικός εισαγγελέας και η ποινή έγινε τρεις αγωνιστικές.

Στην περίπτωση του Γιαννούλη ο Ισπανός διαιτητής τον απέβαλλε κατευθείαν κάτι που σημαίνει πως ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ (με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα) όμως το ζητούμενο και αυτό που ο Ολυμπιακός επιδιώκει είναι να τιμωρηθεί για βίαιο και σκόπιμο μαρκάρισμα που θα επισύρει ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών.

Είναι ξεκάθαρο άλλωστε πως ο Γιαννούλης χτυπάει άσχημα τον Ραντζέλοβιτς και θα μπορούσε να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Τέτοια μαρκαρίσματα τιμωρούνται πάντα με την βαρύτερη ποινή που προβλέπεται.